Εύρεση και Ανάπτυξη Νέων Προϊόντων

Με βάση τις απαιτήσεις και τις ανάγκες των συνεργατών μας, η ομάδα μας ερευνά, αναλύει, σχεδιάζει, συγκρίνει και μέσα από πολλές δυνητικές προτάσεις, επιλέγει και προτείνει την καταλληλότερη και αποτελεσματικότερη αλλά και πιο πρωτότυπη και καινοτόμα.

Στη Stigma-com επιλέγουμε και συνεργαζόμαστε με παραγωγούς και εξωτερικούς συνεργάτες σε Ελλάδα, Ευρώπη και Ασία, οι οποίοι διακρίνονται για την αξιοπιστία και την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρουν.

Εξασφαλίζουμε ότι τα προϊόντα τηρούν τα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας που θέτονται από την Ελληνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Πραγματοποιούμε επιθεωρήσεις σε όλα τα στάδια παραγωγής των εμπορευμάτων, μέχρι και την παράδοση τους στους συνεργάτες μας. Σε αυτό ιδιαίτερα σημαντικός είναι ο ρόλος των συνεργατών μας SGS και CMA.

Μπορούμε και επιτυγχάνουμε τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές μέσω των μακροπρόθεσμων συνεργασιών που έχουμε αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια.

Προωθητικά &
Διαφημιστικά  Προιόντα

Εδώ και 17 χρόνια δραστηριοποιούμαστε και καλύπτουμε κάθε είδους ανάγκη γύρω από τα προωθητικά – διαφημιστικά δώρα. Όπως:

• On pack
• Καταναλωτικά
• Συνεδριακά
• Επιχειρηματικά
• Οικολογικής κατασκευής
• Ειδικές παραγγελίες

Στη Stigma-com προτείνουμε κατά περίπτωση την πιο ενδεδειγμένη λύση από άποψη ποιότητας, τιμής, καινοτομίας και χρηστικότητας. Στη συνέχεια σε στενή συνεργασία με τους συνεργάτες μας και τους προμηθευτές μας διαμορφώνουμε το τελικό προϊόν σύμφωνα με τους εμπορικούς και διαφημιστικούς του στόχους, λαμβάνοντας πάντοτε υπόψη την ικανοποίηση του τελικού χρήστη και διασφαλίζοντας τα απαραίτητα ποιοτικά στάνταρντ τόσο των συνεργατών μας όσο και της ισχύουσας νομοθεσίας.
Ανασχεδιασμός Προϊόντων & Συσκευασιών
Μέσα από την πολυετή μας εμπειρία σε διαφορετικά προϊόντα, συσκευασίες και υλικά έχουμε αναπτύξει τεχνογνωσία που μας επιτρέπει να μπορούμε να προτείνουμε:

• Βελτιώσεις σε υφιστάμενα προϊόντα και συσκευασίες

• Αλλαγές και προσαρμογές στα μεγέθη των προϊόντων και των συσκευασιών, στα χρώματα τους και σε άλλα τους χαρακτηριστικά

• Αλλαγές και βελτιώσεις στην 1η ύλη παραγωγής τους με κριτήριο την ποιότητα, την αντοχή, την τιμή, την εμφάνιση, την μόδα, την χρηστικότητα και την αποδοχή από τους τελικούς χρήστες..

P.O.P Υλικά &
Συσκευασίες
· Η εμφάνιση, η ανύψωση και η διαφοροποίηση των προϊόντων στο χώρο πώλησης τους, τεκμηριωμένα οδηγεί τους καταναλωτές στην επιλογή τους έναντι ανταγωνιστικών προϊόντων.

· Στη Stigma-com έχουμε εξειδικευτεί και παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις στους συνεργάτες μας σε:

· P.O.P. διαφημιστικά υλικά
· Διαχωριστικά και προθήκες ραφιών
· Αξεσουάρ για σταντ
· Γάντζοι
· Λαβές
· Συνδετήρες
· Συσκευασίες προϊόντων από διάφορα υλικά
· Μεταλλικές
· Πλαστικές
· Χάρτινες
· Θερμοδιαμορφώμενες

Εταιρίες πού μας έχουν εμπιστευθεί

Address Papaflessa 44 Petroupoli Athens Greece
Email: info@stigma-com.gr Phone: (+30) 210 5025198
Copyright © Stigma-com 2021

    Purchase